Koltoztek a molyok is?
Sziasztok.
November vegen koltoztunk,a masik lakasban mar regota kuzdottem a liszt molyokkal.koltozeskor semmi olyan elelmiszert ne hoztam amit szeretnek.viszont a pakolaskor vettem eszre,hogy bevettek maguk az ideny ruhak szekrenyebe is.ott pihentek a ruhakra halozva a kis kukacok :( minden ruhat egyesevel attneztem+mostam.amit tudtam meg ott.amit nem azt itt az uj lakasban mosasig az erkelyen tartottam.a gyerekek tarsasaiban is voltak kukacok,a doboz also es felso resze kozott.azokat is eltavolitottuk es a jatekok is mentek az erkelyre par napra.
Most megis leharcoltam a konyhaban egy kifejlett lepket es ezelott par hettel a szobaban is kettot. Sikerult megis elkoltoztetnem valahogy a kis dogoket???mit nezzekeg att?mivel tarakitsak,mossak ki???azt olvastam erre a fajtajara a levendula nem jo.
Elnezest az ekezetek hianyaert,telefonrol vagyok.
Mit nézz még át: MINDENT!
Mivel takaríts ki: Molyirtó esetleg???
Ha jól értettem a leírásodat, sajnos a készletmoly (élelmiszermoly) és a ruhamoly is beköltözött hozzátok. A társasjátékokba ez utóbbiak költöznek bele. Bábolnai gyártású feromonos ragacsos csapdát vegyél többet, és minen olyan helyre akaszd ki, ahol várhatóak.
Külön van készlet (élelmiszer) molyokra és ruhamolyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!