Molyok lárváit fedeztem fel az ágyamban, mit tehetek ellenük?
Figyelt kérdés
Szövet garnitúrán alszom, és 2 hét nyaralás után (persze nagy hőség után) most megjelentek. Aludni sem túl biztató így.
Levendula olajjal esetleg ha csöppentek az ágyra, az kiűzi őket? Alaposan kiporszívóztam a garnitúrát, kimossuk az ágyneműt. Mit tehetek még? Ha jól láttam, a szőnyegben is van elvétve 1-2.
Köszi!!!!!
2015. aug. 26. 08:18
1/1 anonim válasza:
Nekem egyszer - úgy 15 éve a gyapjúszőnyegbe költöztek be, azóta küzdök velük. Valahol mindig felbukkannak (főleg tavasszal), pedig már alig van gyapjú a lakásban. A petéket napoztatással, vasalással, ecetes áztatással lehet irtani, a levendula semmit nem ér. Ha repülnek, reggelente levadászom őket, lehet kapni csapdákat, mindenféle vegyszereket, sajnos örökös küzdelem. Bár nálam egyre kisebbek és kevesebben vannak, de oda kell figyelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!