Mi csipkedi a barátnőmet az ágyamban?
Figyelt kérdés
Amikor lefekszik pihenni/aludni, akkor mint valami csípések lesznek rajta, viszket neki. Nekem is volt már hasonló, de engem nem csipkednek, csak a barátnőmön vannak egyfolytában csípések, ha nálam alszik. Ki lett mosva a takaró, új huzat is lett, szóval nem értem.2015. okt. 28. 01:03
3/9 anonim válasza:
titokban én csipkedem. :)
Nála is szoktam, ezt nem mondta?
5/9 anonim válasza:
Poloska nem valószínű,mert az nem válogat,ha együtt alszotok,rajtad is lenne.Nálunk is volt hasonló,a férjemen 1 db csípés sem volt,meg a gyereken sem(Ő külön ágyban alszik.Kiderült,hogy bolha volt.
6/9 krek87 válasza:
Nálunk is volt ilyen. Barátnőm agyon csipkedve rajtam egy se engem nem szeretek. :) Nálunk is bolha volt a csipkedő.
7/9 anonim válasza:
Poloska lehetett,nem feltétlen látszik meg a csípés,néhány emberen allergiás reakciót vált ki és azért látszik a csípése
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
pók is lehet, csak az az ágy alatt él ált.
cserélj matracot is, hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!