Tökéletes lakás, tökéletes árral,13-as házszám alatt. Hogyan győzzem meg a babonás barátnőmet, hogy nem kell ettől félnie?
Figyelt kérdés
Mondtatok már le valami jó dologról csak azért mert köze volt a 13-as számhoz?Nagyon szép a lakás,pont jó,és ahhoz képest a bérleti díj sem magas,de a barátnőm amint meglátta a házszámot bepánikolt.2014. nov. 18. 22:50
1/3 kovpet válasza:
Én az idióta nőmről mondanék le ilyen esetben. Ebből még sok gond lehet a továbbiakban, főleg, ha majd kitalál mindenféle másik ostobaságot is mellé.
2/3 anonim válasza:
Éppen az ilyenek miatt olcsóbbak a 13-as számú házak.
3/3 anonim válasza:
Nekem a szerencseszámom! (13.-án születettem)
Még két azonos dolog esetében is elönyben részesítem a 13 számot tartalmazót. :)
Keress a barátnőddel közös emlékek közt egy 13-hoz köthető pozitív eseményeket, pl. randi 13.-án, és erre hivatkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!