Az aerosolos csótányírtók tényleg működnek?
Tudtommal az egyetlen hosszútávon hatékony módszer a GÉL.
Ez a szer egy mérgezett csótányétel. Elég pár cseppet kitenni a csap alá, a szellőzőkbe vagy oda, ahol közlekednek. Szépen megeszik, hazamennek a fészekbe, utána a mérgezett és elpusztult állatokat a többiek felfalják (mivel kannibálok, fújjj), amitől ők is elpusztulnak, tehát kipusztul az egész fészek, amiről azt sem lehet tudni, hol van. Zseniális találmány!
Nálunk a panelban ezzel irtották ki a csótikat. Előtte még a szobában is ott voltak, beköltözek a hűtőbe, a heverőbe. Az irtás után pedig már csak néhány szemétledobóban és a pincében voltak, a lakásban sehol. Az irtók minden évben jöttek, és nyomogatták a cseppeket. Mi pedig, mivel a lakásban már évek óta nem volt egy darab sem, leszedtük a megszáradt cseppeket és levittük a pincébe, ahol még a falakon is mászkáltak a dögök. Rögtök rástartoltak a méregre, és pár hónap múlva már nem volt egy darab sem! :) Végül találtam egy boltot, ahol vettem 3 tubussal, Foval csótányírtó gél volt a neve, 2500 Ft/tubus áron:
Azóta ők ezt már nem forgalmazzák, ha jól tudom, de talán tudnak felvilágoítást adni, kapható-e más márkájú gél.
Most a neten rákerestem, és itt is forgalmazzák:
Én mással biztosan nem próbálkoznék, mind pénzkidobás (mármint nekünk, a gyártóknak és a rovarirtóknak remek bevétel ...), és az embernek az idegeire megy, hogy a méreg után még takarítani is kell és még a csótik is visszajönnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!