Hogyan távolítsam el a penészt a lakásból, a falakról és a bútorokból?
Figyelt kérdés
Van valakinek tippje a penész eltüntetésére, mert már a penészölőtől kezdve a hypo-s vízig mindent kipróbáltam, de semmi sem segít. Bármilyen ötletet szívesen fogadok, már egy jó ideje küzdünk hasztalanul ellene, de folyton visszajön.2015. aug. 13. 20:13
11/19 A kérdező kommentje:
Ez a cikk elég korrektül leírja a dolgokat, most már kicsit jobban átlátom a dolgokat, bár közben megpróbáltam már a Szavot az egyik szobában, de a hatás közelében nincs annak amit mondanak. Tobán József meg tudná mondani, hogy kivel csináltatta a penészmentesítést?
2015. szept. 23. 22:13
12/19 Tobán József válasza:
A feleségem rendelte meg a szolgáltatást, de megkérdeztem tőle és nem tudja, de ózonnal csinálták az tuti.
13/19 anonim válasza:
Én halottam már az ózonos fertőtlenítésekről, de ismerőseim szerint sok a kókler. Utána olvastam és ugyan azzal a géppel csinálnak egy kocsit meg egy nagy lakást is. Meg semmilyen papírja sincs a cégnek. De ez csak egy amit lecsekkoltam. Ha a Szavo ennyire nem vált be próbáld meg szódabikarbónával.
14/19 Takács E válasza:
Gimnáziumi kémia tanár vagyok, így van némi fogalmam a fertőtlenítő szerekről és elviekben, ha megfelelő koncentrációban állítják elő az ózont, akkor sokkal hatékonyabb, mint a klór, amit ma mindenhol használnak. A kulcs a kezelés mikéntjében rejlik, minden fertőtlenítés a behatási idő és a fertőtlenítéshez használt anyag függvényében értékelhető. Viszont abban egyet értek, hogy az olyan cégek akik sokat állítanak magukról mindenféle bizonyíték és főleg szaktudás nélkül, azok nem képesek megoldani a problémát.
15/19 Gaál Márton válasza:
Családi házban lakom és tiszta penész volt az egész ház és ugyan ezeket a köröket lefutottam a Szavoval, meg a hypoval mint te. Végül megtaláltam egy ózonos cégnek a honlapját és próba szerencse alapon kihívtam őket, de nekem azóta nem jött vissza a penész.
16/19 A kérdező kommentje:
Mikor csináltattad és melyik ez a cég?
2015. okt. 7. 21:32
17/19 anonim válasza:
Nálam is az volt a helyzet mint a Gaál Mártonnál, nekem egy ismerősöm ajánlotta az ózonos fertőtlenítést, de nem hittem el neki elsőre, aztán utána olvastam és magam is meggyőződtem, hogy lehet benne valami. Ha gondolja megírhatom, hogy kikkel csináltattam végül meg.
18/19 A kérdező kommentje:
Legyen szíves megmondani, hogy kikkel csináltatta, meg valami elérhetőséget is adjon legyen olyan kedves.
Köszönöm
2015. okt. 26. 10:44
19/19 anonim válasza:
Én az Ozonextrade nevű céggel csináltattam, a weblapjuk ha minden igaz ozonextrade.com
Remélem neked is megoldják a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!