Ti mit kezdtek a pókok, bogarak, legyek, molyokkal?
A legyeket kikergetem vagy ha elvesztem a türelmem, leütöm, illetve ha elég lassúak s az ablakon vannak, akkor üres gyufásdobozba lehet gyűjteni őket. A bogarakat kiviszem, moly nem szokott lenni. Ha mégis, megölöm, ahogy a szúnyogot is, azokat nem tudom szeretni még én sem, ez azt hiszem, érthető.
A pókokkal nehéz, mert sokan vannak. Nehéz tőlük takarítani, mivel vigyáznom kell, hogy ne essen bajuk :) Szeretem a pókokat, bár nem ragaszkodom hozzá, hogy bent legyenek... De bent vannak. Nehéz őket kivinni, olyan kis törékenyek. Ha megfialnak, akkor kirakjuk a szaporulat zömét, azért mégis már... :D (Az összeset nem tudjuk, túl gyorsan szétmásznak)
Pókok: a kaszáspókokkal semmit, nem zavarnak és nincs is sok, ha olyan helyen van a pókháló, ahol látszik azt leszedem. A nagyobb pókokat pl. keresztespók ha bejön kiviszem valami dobozban.
A molyokat kiterelgetem az ablakon, ha bejönnek vagy megvárom amíg leszállnak, megfogom és kiviszem.
A bogarakat is ki szoktam rakni az ablakon, de ritkán jönnek be.
A legyek sem zavarnak különösebben a szobában, ha nyitott ablakon bejöttek kinyitom nagyobbra, ugyanúgy ki szoktak menni. A konyhában ha zavarnak ronggyal le szoktam csapni őket, de nem a falon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!