Mesztelen csigat ki hogyan irtja? Sima hazi so a legjobb igen de az meg nem jo a foldnek. Kinel mi valt be?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 15:23
11/18 anonim válasza:
#4 egyáltalán nem lemoshatatlan. 2 csodaszer: víz, szappan.
12/18 anonim válasza:
Ahogy a legelső írta: metaldehid tartalmú égszínkék granulátum. Rákeresel a hatóanyagra, van több márkanéven.
Szétszórod, aztán 1-2 nap múlva koppan az állad a földön, mert el nem tudtad volna képzelni, hogy ennyi csigád volt. A földfelszín borítva lesz nyálkával meg döglődő csigákkal.
13/18 anonim válasza:
Én vettem kacsákat, imádják ezeket a csigákat! És azóta nincs kár a kertemben.:)
14/18 anonim válasza:
Helyesírási szótárral csapkodom a meZtelen csigákat
15/18 anonim válasza:
A helyesírási szótár talált, telibe! Össze kell szedni és pénzért kilóra leadni. Két legyet ütsz egy csapásra.
16/18 anonim válasza:
Szerintem a meztelen csigáért nem adnak pénzt. Segít még, ha megszünteted a búvhelyeiket, és olyan hamis búvóhelyeket hozol létre, ahonnan könnyű őket összeszedni. Pl. lefordított fél narancshéj, nedves rongy, nedves deszka a földön. Reggel összeszeded őket és kinyírod vagy elviszed az erdőbe.
17/18 bruta válasza:
van kifejezetten meztelen csiga csapda,reggelre nálam meg is telik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!