Mesztelen csigat ki hogyan irtja? Sima hazi so a legjobb igen de az meg nem jo a foldnek. Kinel mi valt be?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 15:23
1/18 anonim válasza:
Van egy ilyen kék színű granulátum direkt csigára, nekem az bevált, sajnos most nem tudom a nevét.
2/18 anonim válasza:
Ha nagyon sok van és nem sajnálod az idődet, akkor éjjel menj ki zseblámpával, valami csipesszel és egy tejfölös bögrével, fogd össze őket egyenként, majd mehetnek a sós-citromos-mosogatószeres vízbe. Napok alatt érzékelhetően kevesebb a csigák okozta kár, de volt, hogy 3 bögre csigát gyűjtöttünk egy éjjel alatt, olyan 11 körül.
3/18 anonim válasza:
"valami csipesszel"
Harapnak ám! :D
4/18 anonim válasza:
Miért, te talán pusztakézzel megfognád a lemoshatatlanul nyálkás testüket?
5/18 anonim válasza:
Van aki sörcsapdát használ. Leás egy literes dunsztosüveget félig sörrel és belefulladnak az ostobák.
7/18 anonim válasza:
Nekem abszolút nem jött be a sörcsapda. Férjem gyűjtögette egy ideig őket éjjelente.
A hamu is még jó megoldás.
8/18 anonim válasza:
Én egyszerűen elúzöm őket,nem nyírom ki. Mivel cserépkályhá(k)ban tüzelek,évek óta elrakok egy kis,25 literes hordó hamut. Ezt szórom szét mindenhova,a sóskára,eperre,babra,stb..vagy is a földre. Hátránya,hogy eső,vagy locsolás után ismételni kell.
Csináltam egy keretet,síma cseréplécből,kb. 20x20 centist,tűzőgéppel rálőttem egy darab szúnyoghálőt,ebbe dobok egy~két marékkal,így szórom ki egyenletesen.
9/18 anonim válasza:
Meszet kiszórsz körben a kerítés mentén, azon nem jutnak át. Ami benn van, összefogdosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!