Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mivel lehetne előcsalogatni?

Mivel lehetne előcsalogatni?

Figyelt kérdés
Amikor beléptem a szobámba észrevettem, hogy egy poloska mászik az ablakomon. Reménykedtem benne, hogy az üveg külső részén van, hát nem így lett. Előkaptam a tavalyi angol könyvemet, amit mellesleg nem használok semmire, és azzal indultam a csatába. Éreztem, hogy nehéz dolgom lesz. Mivel a bűzt el akartam kerülni, így csak lelöktem az üvegről abban reménykedve, hogy megkíméli az életem. A probléma még csak most kezdődik! Akkora sokkban voltam, hogy nem láttam merre esett a kis cukiság, és azóta sem találom. Olyan érzésem van, mintha egy aknamezőn lennék. Olykor rám tör a pánikroham. Mielőtt belépek a szobámba, minden alkalommal alaposan körbetekintek, nehogy hátba támadjon. Hajlamos voltam a gugliban rákeresni, hogy meddig marad életben élelem nélkül, de nekem nincs annyi időm. Ilyenkor mi a teendő? Mi lesz, ha lepetézik? Nagyon félek...

2015. ápr. 6. 11:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ne tévesszen meg a külsejük. Valójában Ők egy felsőbb hatalmat alkotnak, akik világuralomra akarnak törni. Mi lenne, ha a kezükbe kerülne egy Death Note? Minimum, hogy megdöglene minden ember. És én lennék az első áldozatuk. Nagyszerű.... -_______-'
2015. ápr. 6. 22:48
 12/18 anonim válasza:
Haha :D én egyszer egy bazi nagy sáskával jártam így. Az az ágyam alatt tűnt el valahol. Még az is lehet hogy aztán álmomban lenyeltem :D
2015. ápr. 6. 23:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak az ágyi poloska csíp (amiről én tudok), a legtöbbje ártalmatlan, azt hiszen növényeket szívogat.
2015. ápr. 16. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:

13-ra:

Van előttünk egy szivarfa, imádják. Ahogy kizöldül, megjelennek a zöld poloskák, s termelik a ragacsot a teraszra. Ahogy megbarnulnak a szivarok, ők is átváltanak barnára, majd ahogy hidegebb lesz a legapróbb résen igyekeznek a meleg lakásba.

Hát engem egy ilyen egy centis barnaság össze-vissza rágott. Ő volt az, megtaláltam, kinyírtam.

Szóval, ha "elfogy a kaja", Téged is "megkóstolnak".

2015. ápr. 30. 17:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Egy hónapja figyel engem. Tudom, hogy itt van még. Érzem a jelenlétét. Egyre jobban félek. :(
2015. máj. 6. 12:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Megint itt van egy, ezt nem hiszem el... Hosszas harc után kizártam a lépcsőházba, de így meg nem merek ki menni WC-re, mert félek, hogy megtámad.
2016. szept. 16. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van az elmegyógyintézetnek szerződött kártevőirtó partnere, ha szólsz a főnővérnek, vagy az osztályvezető főorvosnak, intézkedni fognak, hidd el. Addig is kitartást! :-)
2016. szept. 21. 17:00
 18/18 A kérdező kommentje:
A Mount Massive Asylum elmegyógyintézetre gondolsz? Amint lehet tárgyalok velük.
2016. nov. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!