Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mivel lehetne előcsalogatni?

Mivel lehetne előcsalogatni?

Figyelt kérdés
Amikor beléptem a szobámba észrevettem, hogy egy poloska mászik az ablakomon. Reménykedtem benne, hogy az üveg külső részén van, hát nem így lett. Előkaptam a tavalyi angol könyvemet, amit mellesleg nem használok semmire, és azzal indultam a csatába. Éreztem, hogy nehéz dolgom lesz. Mivel a bűzt el akartam kerülni, így csak lelöktem az üvegről abban reménykedve, hogy megkíméli az életem. A probléma még csak most kezdődik! Akkora sokkban voltam, hogy nem láttam merre esett a kis cukiság, és azóta sem találom. Olyan érzésem van, mintha egy aknamezőn lennék. Olykor rám tör a pánikroham. Mielőtt belépek a szobámba, minden alkalommal alaposan körbetekintek, nehogy hátba támadjon. Hajlamos voltam a gugliban rákeresni, hogy meddig marad életben élelem nélkül, de nekem nincs annyi időm. Ilyenkor mi a teendő? Mi lesz, ha lepetézik? Nagyon félek...

2015. ápr. 6. 11:20
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Én egyszer amikor bementem a szobámba ott volt az íróasztalomon, nem akartam megfogni így behoztam a porszívót de addigra nem volt ott. Szóval kerestem hol lehet, de nem találtam. Aztán este feloltottam a villanyt és felszállt én meg kimentem a szobából xd de az a lényeg h szeretik a meleget és a fényt. Este oltsd fel a villanyt hátha ödarepül melegedni vagy nem tudom mit csinálni
2015. ápr. 6. 11:44
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem bejön az ötleted, és nem álmomból fog felriasztani az éjszaka kellős közepén.
2015. ápr. 6. 12:17
 3/18 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy azóta figyel engem, és keresi a megfelelő alkalmat a bosszúra...
2015. ápr. 6. 12:19
 4/18 anonim válasza:
Nincs mit:) én is attól rettegtem úgy utálom azokat a bogarakat
2015. ápr. 6. 12:33
 5/18 anonim válasza:
Esküszöm, ez olyan, mintha én írtam volna! A poloskák az ősi ellenségeim. Nincs még egy olyan élőlény, amitől ennyire irtóznék és rettegnék! Ma is összefutottam egyel. Komolyan, szerintem alábecsüljük őket. Sokkal okosabbak, mint azt hisszük. Meg sem mozdult, ott volt az asztal alatt. Kimentem erősítésért könyörögni, mire visszaértem, már eltűnt. Ez kifigyelte, hogy mikor megyek el! Mindegy is. Csak egy dolgot tudok tanácsolni: ne gondolj rá. Ez olyan, mint Slender Man. Ha sokat gondolsz rá, megjelenik. Megérzik a félelmet, ezért inkább ignoráld.
2015. ápr. 6. 20:48
 6/18 A kérdező kommentje:
Én mondom nektek, a poloska maga az ördög műve! Szerintetek érdemes lenne ördögűzőt bérelni? Valakinek van vele tapasztalata? Ezek után tudjátok kinek meséljétek be, hogy ők jobban félnek, mint mi tőlük, különben nem támadnának meg napi rendszerességgel. Érzem, hogy figyelnek, érzem a jelenlétüket. A google szerint ravasz állatok, akik képesek beleolvadni a környezetbe, akárcsak a kaméleon, ráadásul a láncot is képesek átrágni, ha úgy tartja kedvük.
2015. ápr. 6. 21:31
 7/18 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ezt mondja a Google :D Bár manapság már érdekes dolgok terjengenek... Bárki megoszthat bármit...
2015. ápr. 6. 21:36
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Mióta megöltem az egyik társukat "teljesen véletlenül", azóta terrorban tartanak.
2015. ápr. 6. 22:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Bármire képesek ezek a kis mocskok, amit párszor már bebizonyítottak. Csukott ablakon keresztül bejöttek, ráadásul nem egy alkalommal. Ez biztos valami fekete mágia!
2015. ápr. 6. 22:33
 10/18 anonim válasza:
Mindig a hajamba repülnek :S Anyuciiiii, félek :( xDDDDD
2015. ápr. 6. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!