Valami ismeretlen okból kifolyólag a falból folyik valami, sírás szerűen néz ki mint a könny. Nem lehet lesúrolni sem, mert nem víz, elég misztikusan néz ki. Vízvezeték még a közelében sincs. Kétségbe vagyok esve, hogy mi történhet?
Figyelt kérdés
Mi lehet ez? Mi okozza?2015. jan. 19. 21:22
1/9 anonim válasza:
Penész? Valami fura fajta?
Mást elképzelni sem tudok....
2/9 anonim válasza:
Valami rovar váladéka? Gyanta? Milyen falról van szó?
3/9 anonim válasza:
Ha nincs vízvezeték akkor esetleg beázás? Nem hiszem hogy egy szellem hugyozna oda
7/9 anonim válasza:
Páralecsapódás. Nekem is van a falon, szellőztess gyakrabban.
8/9 anonim válasza:
Ektoplazma. a szellem verejtéke. xdd lel
9/9 anonim válasza:
Nekünk a pálma csinált ilyet, valahogy összefröcskölt mindent a környezetében. Nem örültünk neki, mert a selyem függöny is olyan lett. A pára lecsapódás vagy vizesedő fal még amik lehetnek, más tippem nekem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!