Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Csiga, giliszta a lefolyóból...

Csiga, giliszta a lefolyóból felmászik, mit csináljak ellene?

Figyelt kérdés
Undorító !
2014. dec. 31. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
talán tegyél valamit,pl kevés háztartási hypo ,rá egy kevés sósav ,azt olyan mérgező klórgáz lesz a lefolyódban,ami minden élőlényt eltüntet,
2014. dec. 31. 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég csak a hypo, az is tönkrevágja a lefolyóban tartózkodókat. (A sósavat már nem önteném utána, mert ha nem tudod légmentesen ledugózni, akkor a lakótérbe érkező klórgáz sajnos az előállítójára is mérgező - a II. VH-ban harci gázként alkalmazták, tüdővizenyőt okoz.)
2014. dec. 31. 08:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Minek a lefolyója az, ahonnan giliszta és csiga mászik fel?

Csatornahálózatból nem tudnak. Giliszta eleve nem él meg ott, meztelen csiga meg nem tud átjutni a vízzáron. Plusz a lefolyó víz lemossa még útközben.

2014. dec. 31. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne hol laksz hogy ilyen férgek másznak a lefolyóban.
2014. dec. 31. 11:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy szépen kialakított szuterénben lakunk . Eddig nem volt ilyen gondunk ! A fürdőben voltak ezek a csúnyaságok .. van bide ,tusoló ,mosdó és wc .. igazából nem tudom honnan kerülnek elő ezek a csúfságok ...már a konyha kövén is találtam .. mit tegyek ? Jó lehet a hypo meg a só is de valami jobb megoldás kellene ! Köszönöm
2015. jan. 1. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ablak nem talajszinten van esetleg?
2015. jan. 1. 23:06
 7/7 anonim válasza:
hypo, vagy hívj ki ehhez értő szakembert.
2015. jan. 13. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!