Kiönt a víz a lefolyóból de mért?
Figyelt kérdés
Anyu mosogatás után leengedi a vizet a csapban, a lefolyó nyílás pedig a spejzban van, és időnként feljön a víz van amikor trutyival, de most épp sima víz jött fel. Apu próbálta megpiszkálni egy hosszú dróttal és egy nagy adag trutymót is szedett ki, próbáltunk használni lefolyó tisztítókat, dugulás elhárítókat de ma megint feljött.
2000-ben lett a ház teljesen felújítva, egyébként egy belvárosi családi házról beszélünk.
Jahm. még annyit hogy csak nagy mosogatáskor történik ez, ha nem dugom be és csak folyatom a vizet nem jön fel, akkor szokott mikor teleengedjük a csapot és utánna leengedjük, bár akkor sem mindíg.
2014. máj. 31. 12:15
1/4 anonim válasza:
Kissé nem értem, de a lényege egy dugulás, amit el kell hárítani. Nem picit kell megpiszkálni, hanem egy hozzá értő manust hívni, aki ezt megoldja.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg a padlóösszefolyó után van dugulás (a víz folyásirányát nézve) Na ha ilyenkor ha megkapja a (koszos) vizet felülről, akkor ott jön ki a víz ahol tud. Hívnotok kéne egy duguláselhárító céget aki rendesen kitakarítja a csöveket, nekik van ehhez eszközük.
3/4 A kérdező kommentje:
hát csak sajna apukám eléggé "Majd én megoldom" típus, nem látja be hogy ideje lenne. Anyunak vagy nekem meg nem áll módunkban "majd kihívjuk ha elmegy apu.." mert apu max bevásárolni megy el otthonról azt is 6órakor.. senki nem fog 6kor kijönni. + ha anyu vesz le pénzt a szerelőnek a számláról apunak nem fog tudni mit mondani hova lett az az x pénz... :(
2014. jún. 3. 08:42
4/4 A kérdező kommentje:
jah, és az nem kifogás hogy "magamnak vásároltam" mert anyu annyira se megy el otthonról mint apu... :(
2014. jún. 3. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!