Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ha negy napja nem lattam az...

Ha negy napja nem lattam az egeret, lehet, hogy elment?

Figyelt kérdés

Lakasban lakunk, de van egy hatso ajto, ahol ki lehet jutni az udvarra. Tengerimalacaim vannak, tehat szena es tap mindig van itthon, eleg nagy mennyisegben. Mult heten lattam egy egeret, masnap reggel is lattam, es aznap este. Ez volt penteken. Vasarnap kihuztunk minden butort, sokmindent kidobtunk, pl. ami ugy tunt, meg van ragva, plusz van egy kis tarolonk, ott tartottunk a `lomokat`, amit nem hasznalunk mar a tengerimalac-kajaval. A lomok pl. plussallatok, regi sotetito fuggony stb, ezt mind kidobtuk. A huto es a tuzhely mogott talaltunk uruleket, de nem sokat. Azota nem lattam az egeret. Van kint ket elvefogo csapda

(eddig meg ures), a malacok miatt nem akarok merget vagy ragacsot. Szerintetek elment? Ugy remenykedem :)

2014. dec. 2. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne reménykedj. Csak azért nem látod, mert elvackolta magát, most szüli és szoptatja a kicsinyeit. Két-három hét múlva már tízen lesznek :-)
2014. dec. 3. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is azt mondom hogy ne reménykedj.

Nálunk 5 éve nem volt egér amióta meg van a cicám. Most cica ide-oda megint megjelentek. Könnyű szerkezetes ház, a falban élnek, ki max a konyhaszekrény mögé jönnek.

Úgy másfél hete fogtam egyet, de a társát még pár napig ugyan úgy hallottam-láttam. Az elmúlt egy hétben még csak neszét se hallottam, én is reménykedtem hogy elment magától. Tévedtem. Ma reggel megint hallottam garázdálkodni, de már bele is sétált a csapdába szegény. :(

2014. dec. 4. 14:14
 3/5 anonim válasza:
100%

Erősítem a csapatot :D

Nálunk is kapart az egerentyű a padláson este, aztán egérfogóval, ragival megfogtunk 6 darabot. 5 nőstény volt, és mindegyik hasas volt. És egy hím volt. Viszont megint volt egy kis kaparászás. (Egyébként le tudnak jönni a padlásról a falakon keresztül, de nem tudjuk hogyan :S)

Egyébként van egy hörim, és ezért nem merünk egérriasztót rakni be a házba.

2014. dec. 6. 01:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fölösleges is az egér riasztó, legalábbis nekem rossz tapasztalatom van vele.

Apám meglátott az irodájában egy egeret, azt meg fogtuk csapdával, de a fater biztos ami biztos alapon vette egy ilyen csoda kütyüt.

Konkrétan én csak azt mondom hogy ingyen diszkót nyitottunk nekik, mert ahogy azt bedugta másnapra kb 10 egér került az irodába. Riasztó kihúz, egerek távoztak. :)

2014. dec. 6. 09:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok volt. Ujra talalkoztunk, aztan meguntam a varakozast es tettem ki ragacsot. Igy kb. egy ora mulva meglett
2014. dec. 6. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!