Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Pici bogarakkal van tele a...

Pici bogarakkal van tele a falam, ma pedig találtam egy undorító bogarat a takarómon, SEGÍTSÉG, valaki?

Figyelt kérdés
Ilyen nagyon pici bogarak, sötét színűek, és minden este van 4-5 a falon, amiket megölök, de eléggé aggasztó. A fal mellett van az ágyam, és a kettő közül másznak mindig fel. Mik ezek?! És amit ma találtam, az olyan volt, mint egy kukac, és körbe volt véve egy nagy porcicával, olyan volt először, mintha abból lenne, de aztán láttam, hogy nem, csak körülötte van... NAGYON!! undorító volt. Nem akarom, hogy több ilyen jöjjön! Mik ezek, és mit csináljak velük??? Segítsetek, kérlek!!

2014. okt. 10. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A legközelebbit próbáld lefotózni és felrakni ide, mert így a hazánkban élő 10.000 bogárfaj közül biztos szóba jöhet legalább 1000.
2014. okt. 11. 06:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Néha porszívózhatnál is, de nem csak ahol a papok táncolnak, hanem pl. az ágy alatt is!

:D

2014. okt. 11. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet, hogy ágyi poloska.
2014. okt. 11. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd át az ágyadat, ha ágyi poloska, akkor találhatsz fehér rizshez hasonló petéket is.
2014. okt. 11. 08:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Kettesnek üzenem, hogy igen, ma kitakarítottam, és eddig tiszta a helyzet, leszámítva, hogy rögtön, miután ágyneműt cseréltem, valami bogarat találtam a lepedőn, de az annyira nem volt undi, mint a tegnapi...:D

Nem találtam semmiféle petét vagy ahhoz hasonlót, mikor áthúztam az ágyam..:)

2014. okt. 11. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szellőztetésnél jöhettek be, ez még a jobbik eset.
2014. okt. 24. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi sem találtunk petéket és tiszta volt az ágy, mégis volt ágyi poloska, valahonnan máshonnan jöttek elő éjszaka, nappal nem lehetett őket látni.
2014. okt. 24. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!