Fúj! A gerslim tele lett bogarakkal! Kicsi feketék! Mik ezek?!
ha bármiféle hüvelyest vagy lisztet, gabona terméket veszek, azonnal beteszem a mélyhűtőbe, és csak másnap veszem ki. néha amit találok otthon ilyeneket, mindet beteszem a mélyhűtőbe, még a zsemlemorzsát is, de a vegetát is érdemes egy napra lefagyasztani.
remélem, így megfagynak ezek a férgek.
de most jut eszembe, ha villanysütőd van, beállíthatod 60-80 fokra, és betehetsz mindent egy fél órára. nem fog megsütni semmit,kivéve ezeket a dögöket.
bocs, előző vagyok.
ha már zsizsikes, vagy lisztmolyos, akkor kegyetlenül, kíméletlenül, irgalmatlanul ki kell dobni mindent, amit meglátsz, hogy megfertőződött. én óvatosságból fagyasztok, amikor hazahozom a bevásárlást, hátha van pete.
kb 16 év alatt kétszer találkoztam csak mollyal, akkor minden zacskóba, dobozba belenéztem, és csak egy lisztet kellett kiborítanom, a többit bele a mélyhűtőbe 24 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!