Hogy lehetnének a fehér ruháim fehérek, a feketék pedig feketék?
Figyelt kérdés
Megőrülök már,nem régi a mosógépem,3éves,de kezdettől ezt csinálja.A fekete ruhákat és minden sötétebbet ahogy kiveszek belőle tele vannak apró fehér szöszökkel,van amit csak egyszer tudtam felvenni,mert hordhatatlan a szöszöktől. (nincs a gépben zsepi).
A fehér ruháim pedig egyszerűen szürkék. Használtam már fehér domestost,cloroxot,trisót,de semmit sem érnek.sokszor látom a kiteregetett hófehér ruhákat.zoknikat és ölni tudnék ... mit tegyek??
2009. jún. 26. 13:32
1/7 anonim válasza:
Mosodio, mososzoda! Ha fehéret mosol öblisd àt a gépet, lehet valamelyik nagyon szöszöl!
2/7 anonim válasza:
Arielt használj. Megéri, és ne spórolj vele. Csodákat tesz, de komolyan. Nekem ez vált be, és ha rendesen teszel bele mosórport, akkor fehérítő sem kell. Spórolsz vele.
3/7 anonim válasza:
ja, és a szöszeim is eltűntek. utolsó voltam.
4/7 A kérdező kommentje:
Én csak gélt használok,mert a mosópor is folyton látszott a ruhákon. :( Lehet hogy a gépnek van baja? Használtam Arielt évekig,nem volt különbség.
2009. jún. 26. 15:35
5/7 anonim válasza:
A fehérekhez mosószódát és szódabikarbónát használok (rászórom a dobra) őblítőnek meg ecetet (állítólag a vízkő is "ráragad" a ruhákra és szürkíti őket, az ecet meg vízkőoldó)
A fehérek után (vagy törölköző, ágynemű után) közvetlenül nem mosok feketéket (csak valami világosabbakat és azután feketéket)
6/7 A kérdező kommentje:
Az ecettől nem lesz savanyú szaga?
2009. jún. 26. 20:25
7/7 anonim válasza:
Nem lesz szaga az ecettől. És puha is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!