Hogyan kell védekezni a ház szigetelését megbontó Harkály. Fakopács ellen?
Én javasoltam a ragadozómadár alakú kartont.
Rákerestem a "harkály riasztó" szavkara, és ez volt az első képes találat.
Érdemes lehet kicsit keresgélni még, mert nem biztos, hogy az első találat a lagjobb, de ebből ki tudsz indulni.
A 7-esnek igaza van. Beköltöznek a szigetelőanyag alá a rovarok, ott telelnek át, ott szaporodnak, stb... Rendesen kellene elvégezni ezeket a szigetelési munkákat, és akkor nem tudnának alárejtőzni a rovarok, és a harkály se jönne... Egyébként ilyen pocsék munkák után egy idő ezek a rovarok maguk is nagy kárt okoznak és tönkreteszik a szigetelést, csak ez ugye jóval lassabb folyamat, lévén kis állatok, és jóval később derül fény rá, míg a harkályok ténykedése rögtön feltűnik....
Szóval hiába a többmilliós szigetelőanyag, ha pocsék munkával rakták fel, akkor megette a fene.
Egyébként legjobb, ha tele van nagy és öreg fákkal a környék, és akkor inkább azt választják a madarak. Közvetett védekezésként jó erre is gondolni, hogy ne vágj ki minden fát a házad táján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!