Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ágyi poloskával van/volt...

Renáta891027 kérdése:

Ágyi poloskával van/volt sajnos dolgunk, ma volt kint az írtó! Kinek mennyi idő volt mire eltüntek?

Figyelt kérdés

2014. szept. 3. 18:03
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

én észrevettem, hogy az ágyam szivacs matraca a "fészek", és nem sza.rakodtam, kivittem az ágyat, matracostul, keretestől, és felgyújtottam. Azonnal megoldódott a probléma. Után 3 hónapig egy felfújható matracon aludtam, azt mondtam addig nem veszek ágyat, amig csípést találok reggel. Egy poloskát találtam még 1 hét múlva, utána soha többé.

szerencsém volt, hogy a ruhás szekrénybe nem költöztek be, mert gyújthattam volna fel azt is. A szőnyeget is feltekerem, azalatt sem voltak. Tehát csak az ágyat kellett kivinni, bár ez is drága mulatság volt, 160 ezer ft volt az új ágy.

úgyhogy szerintem ez a jó megoldás, bár nálam csak egy szobában voltak. ha már az egész lakásban vannak az azért problémásabb.

2014. szept. 8. 09:28
 12/21 Kormoraan válasza:

Az ágyi poloskának a legbiztosabb kiirtási módja, ha 4 órán keresztül 40°C-ra felfűtöd a lakást. nem bírja elviselni azt a hőmérsékletet.

Persze ez a módszer csak egyedi fűtés esetén jöhet számításba, és leginkább ha kint meleg van.

Ha nem hiszed, nézz utána az interneten.

2014. szept. 8. 12:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Első írtás után 4-5 napig még csíptek, majd nyugalom volt 17 napig, utána ismét megjelentek, második írtás után 30 nyugalom és ismét megjelentek, most itt tartunk, pedig nálunk nem is volt sok, csak pár db, mert hamar rájöttünk, hogy mivel van dolgunk.
2014. szept. 8. 17:16
 14/21 anonim válasza:
azt hiszem a Mortein is kiírtja őket
2014. szept. 8. 20:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Állítólag fa a kedvenc tartózkodási helyük a poloskáknak.Gyorsan kell intézkedni mert hamar elszaporodnak.Éjszaka támadnak.Szupermarketekbe lehet venni olyan irtó spray-t, ami poloska irtására való. Ha drága nem kell sajnálni rá a pénzt, mert a cél, hogy kiirtsd őket.A helyüket kell megtalálni és folyamasos fújással egyszer csak eltűnnek.Ilyen hely lehet ablak, ajtó,mennyezeti gerenda,asztal, szék, ágy,
2014. szept. 9. 06:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem jól írtam,a Biokil-t előzőleg használtam és pikkelykére. Protekt-et használtam poloskára,ezt javasolják a neten a mesterek is házi használatra,de a poloska írtó változatot,mert többféle van belőle.A Biokil-t azért nem ,,szerettem",mert rosszul spriccel,nem lehet befújni vele mindenhová,alig jön ki a flakonból,kész küszködés az egész.
2014. szept. 9. 12:42
 17/21 anonim válasza:

3 szor fujtak nálunk öszesen 26ezerbe került de eredmény 0. Ha szeeenétek ki pusztuljon, 45 napra el kell hagyni a lakást és mivel nem kapnak vért lelépnek

vagy csináljato az egész lkásba 70 fokos meleget 2 orán keresztül. azt nem birják szét robbanak

2014. szept. 18. 21:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát igen,társasházban törvényszerű,hogy vissza megy,mert mástól vissza mászik.Sajna én is társasban lakom,Protekt-tel hetente kívülről körbefújom az ajtótokot úgy,hogy a kilincsre húzok 1 zacsit,hogy ott ne érje a méreg.
2014. szept. 28. 20:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Háromszor írtattunk már, ide is mindig átjönnek a szomszédból, ahol nagyon sok van, és későn kezdett írtatni.
2014. szept. 29. 07:38
 20/21 anonim válasza:
Lehetetlen kiirtani!! Az irtás is kamu pénzlehuzás! Nálunk nem volt sok..de 10 irtás utan is megjelentek..es csipnek ..csipnek es csipnek ..ki kell dobni minden butort sajnos a Tűz az egyeduli 100% megoldás ! Az irtás is egy pénzlehuzás..hiszen az az erdekuk , hogy minnel tobb pénzt fizessèl , a garanciát is felejtsd el..ha már ingyen kéne kijonniuk..nem igazán szándékoznak..vagy ha netán igen akkor elhuzva az idot mire ujra lepetézik a dög..egy ördögi kör ez..elköltöztünk 1 évre másik lakásba igy tűntek el ..magyarán éhen döglöttek..
2017. aug. 12. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!