Ágyi poloskával van/volt sajnos dolgunk, ma volt kint az írtó! Kinek mennyi idő volt mire eltüntek?
én észrevettem, hogy az ágyam szivacs matraca a "fészek", és nem sza.rakodtam, kivittem az ágyat, matracostul, keretestől, és felgyújtottam. Azonnal megoldódott a probléma. Után 3 hónapig egy felfújható matracon aludtam, azt mondtam addig nem veszek ágyat, amig csípést találok reggel. Egy poloskát találtam még 1 hét múlva, utána soha többé.
szerencsém volt, hogy a ruhás szekrénybe nem költöztek be, mert gyújthattam volna fel azt is. A szőnyeget is feltekerem, azalatt sem voltak. Tehát csak az ágyat kellett kivinni, bár ez is drága mulatság volt, 160 ezer ft volt az új ágy.
úgyhogy szerintem ez a jó megoldás, bár nálam csak egy szobában voltak. ha már az egész lakásban vannak az azért problémásabb.
Az ágyi poloskának a legbiztosabb kiirtási módja, ha 4 órán keresztül 40°C-ra felfűtöd a lakást. nem bírja elviselni azt a hőmérsékletet.
Persze ez a módszer csak egyedi fűtés esetén jöhet számításba, és leginkább ha kint meleg van.
Ha nem hiszed, nézz utána az interneten.
3 szor fujtak nálunk öszesen 26ezerbe került de eredmény 0. Ha szeeenétek ki pusztuljon, 45 napra el kell hagyni a lakást és mivel nem kapnak vért lelépnek
vagy csináljato az egész lkásba 70 fokos meleget 2 orán keresztül. azt nem birják szét robbanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!