Ágyi poloskával van/volt sajnos dolgunk, ma volt kint az írtó! Kinek mennyi idő volt mire eltüntek?
Fújás után még 4-5 napig lehetnek csípések, hiszen nem döglik meg mind, de ha majd átsétálnak a méregmezőn, akkor igen. Egy fújás általában nem elég, kell egy második is, mert a fújás a petékre nem hat. Pesten 11-20 ezerig láttam az árakat, nálatok elég olcsón megcsinálták.
Az hogy eltűnnek-e, függ attól is, hogy csak nálad vannak, vagy ha társasházban laksz, akkor valahonnan jönnek-e, mert ha igen, akkor hiába írtatod ki őket, ha a Gócos szomszéd nem teszi meg.
AZ ágyi poloskát azért nehéz irtani,mert ellenben pl a csótánnyal méreggel mérgezett kaját nem eszik meg,mivel ez élősködő csak emberi érrel táplálkozik.
Az irtószerek skálája széles spektrumú,de sajnos csak az erős úgynevezett érintőmérgek hatásosak ellene.
Nekem is volt,a háztartásban kapható különböző csodaszerek sprayk nem használnak ellene.
Én a Fendona 5 WP nevű irtószerrel irtottam ki,2 x fújtam alaposan.Sajnos mivel nem vagyok rovarirtó ezért nagyon nehezen tudtam beszerezni mert Magyarországon gázmesteri engedély kell hozzá,attól függetlenül hogy ez nem gáz hanem egy por amit vizben kell feloldani.
Külföldröl,pl Erdély,Ukrajna,Olaszország engedély nélkül megvásárolható.
Ez érintőméreg és az egyik leghatásosabb.
Remélem tudtam valamennyire segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!