Hogy végezzek panelben ruhásszekrényben bolhairtást?
mamától macskából hoztunk haza.
és azt vettem észre a ruháimban kapok csípést. ezért minden ruhát magas hőfokon mosok, almaecettel öblítek.
a szobák körben le vannak szórva bolhairtó porral, ágyneműt is naponta mosok, cserélek.
a kárpit tisztítására sincs még ötletem!
van irtó spray is, de azt a bolhára kellene fújni? mert ha a polcokat befújom, megszárad, kétlem, hogy hatékony lenne.
a por rendkívül káros az egészségre (van egy babám, tehát ha a ruháim olyanok lesznek a szekrénytől, az nem lenne jó, de gondoltam már arra is, hogy szórok a mosógépbe is, mert vízben is pl kiöli a halakat is ha akváriumba szállna)
a lényeg, hogy most minden ruhát kiszedek, kimosok és a szekrényt?(beépített ráadásul)
Szerintem az édes kevés, de hátha nem.
Nálam hetekig tartott a dolog. Porral próbálkoztam, elég sokat kiszórtam. Két hét után alaposan kiporszívóztam, aztán vettem egy bolhaölő sprayt, meg eukaliptusz illóolajat! Állítólag azt nem szeretik a bolhák. Azóta illatos a szoba és nem találkoztam bolhával, de még nem lehetek biztos a teljes sikerben persze...
igen hetekig tart én is úgy látom
amikor agyontakarítom magam, minden ecetben úszik, befújva irtószerrel az egész, de még a díszléc mögött is(nem tudom mi a pontos neve a padló és fal közötti izének)hál ég nincs padlószőnyeg, erkély porozva, meg fürdő, a lefújt tuhásszekrénybe már vettem a bátorságot bepakolni az újra átmosott ruhákat, és szószerint vasaltam is már a bútorokat és ágyat, szóval a végén lóg a belem is, erre leülök és megcsíp egy.
gondoltam lehet azért mert felmostam és így felmostam az irtót is.
erre megint befújok mindent(de ugye ezek napok hetek kérdése) és leülve 3 csípés lett a lábamon, már gondolkodtam hogy leszek én a személyes bolhacsapda és befújom a lábaim, mert mindig ugyanott, kb ugyanolyan id.pontban kapom, csak ugye elvileg nem kerülhet bőrre, meg le kell mosni, nem is lenne gond, csak babát szoptatok és még spec krémekkel sem kenegethetem magam...
de pár napja mostanában "béke" van valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!