Hogy végezzek panelben ruhásszekrényben bolhairtást?
mamától macskából hoztunk haza.
és azt vettem észre a ruháimban kapok csípést. ezért minden ruhát magas hőfokon mosok, almaecettel öblítek.
a szobák körben le vannak szórva bolhairtó porral, ágyneműt is naponta mosok, cserélek.
a kárpit tisztítására sincs még ötletem!
van irtó spray is, de azt a bolhára kellene fújni? mert ha a polcokat befújom, megszárad, kétlem, hogy hatékony lenne.
a por rendkívül káros az egészségre (van egy babám, tehát ha a ruháim olyanok lesznek a szekrénytől, az nem lenne jó, de gondoltam már arra is, hogy szórok a mosógépbe is, mert vízben is pl kiöli a halakat is ha akváriumba szállna)
a lényeg, hogy most minden ruhát kiszedek, kimosok és a szekrényt?(beépített ráadásul)
A PiretMix nagyon hatásos. Vagy a BioKill. A szekrényt kipakolod,a sprével átfújod mindenhol. Hagyod megszáradni. Utána visszapakolsz. Port, amíg nem vagy bolhátlan, a szekrények aljára az oldalán szórj.
Kárpira is rá kell fújni alaposan. Megszárad és nem okoz embernek kárt.
Biokill, ha nem elég, akkor neostomosan.
Az ecet kiváló bolhairtásra az olyan helyeken, ahol az életben nem volt egy fél bolha se. Abszolút felesleges bebüdösíteni vele emiatt a lakást, mert tényleg nem ér semmit sajnos. Az irtást sem árt megismételni egyébként, akkor is, ha nem találsz többet, jobb biztosra menni.
Általában nem kifejlett bolhák vannak, "csak" peték, tehát ha alaposan mindent lepermetezel, nem nagyon marad életben, mert az még nem mászkál annyit. A ruhákban lehetnek tényleg, mert a báb akkor kel ki, ha vérszagot érez.
Az a fontos, hogy mindent alaposan permetezz, mert apró repedésekbe bújnak, kárpitokba, stb.
és ezeket hol is lehet kapni?
eddig voltam DM-ben, 100-as boltban, (inter)sparban eddig
állatgyógyszertárat meg nem találtam még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!