Ez házi poloska lehet? Vagy mi?
tegnapelőtt hazajöttem és aludtam este.másnap reggel felkeltem és azt vettem észre hogy hátul a combomon és alul a fenekemnél piros csípések vannak de nagyon sok..egy-kettő olyan mint a pattanás,fehér a teteje...nagyon csúnya tőle a lábam és ez elkeserít mert olyan mintha tiszta pattanásos lenne..mennyi idő mulva tűnnek el a csípásek?menjek el esetleg orvoshoz hogy irjon fel rá valamit?és ha poloskák lennének hogyan lehetne őket kiirtani?mivel az ágyamnak a huzata szövet így nemtudom hypoval áttörölni..segítsetek..nemakarom hogy ilyeen legyen a combom :((
15/l
A poloskacsípésnek nem fehér a teteje, legalábbis nekem nem volt az, de fene tudja.
A poloska csípése általában szép sorban rendeződik el, mert ahogy mászik rajtad, "próbaszúrásokat" csinál. Ha így néznek ki, akkor biztosan poloska. Ha a lepedődön vérfoltot találsz, akkor is biztosan poloska. (Szétnyomhatod a testeddel éjszaka.)
Ha az, azon hypo nem segít, csak kimondott poloskairtás, ehhez poloskairtókat kell kihívni. Nem 2 ft, de másképp nem nagyon lehet őket kiirtani, és iszonyú gyorsan szaporodnak. 3 hónapig is bírják kaja (a véred) nélkül.
Látni nem fogod őket szinte soha, nagyon elbújnak.
Ha viszont nem sorban vannak a csípések, vagy nem találkozol vérfoltokkal, simán lehet sima pók is.
Menj el bőrgyógyászhoz, ő meg tudja mondani, ha esetleg nem is csípés, ha pedig az és nem láttok bogarat, hívjatok rovarirtót!
Lehet poloskacsípés is, mindenkinél máshogyan néz ki a reakció, lehet pici apró is, kis hólyaggal a tetején, de lehet szúnyogcsípésszerű nagy piros duzzanat is. Erősen viszket napokig és soká múlik el a helye.
Nézd át a szobát, ágyak belsejét, hogy találsz-e nyomokat, petét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!