Panelban a poloska csak oldalirányba terjed, vagy mehet emeleten le és föl is?
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 15:58
21/22 nyisziati válasza:
Nem tudom, máshol megjelent-e, de mivel az építőiparban dolgoztam elég sokat, úgy láttam, hogy a különböző bogarak a kis réseket (vagy a nagyobbakat) kihasználva terjeszkednek egy adott helyen általában több irányba. Amikor szerkezetet bontottunk, gyakran fura kolóniákra bukkantunk, ahonnan a szélrózsa minden irányába mentek járatok.
Úgyhogy a poloskák - ha nem is fúrnak járatokat - nyilván hasonló módon terjeszkednek.
22/22 A kérdező kommentje:
Nos, rések vannak bőven, példa rá a beázás, hogy hány helyről jött a víz, szellőrők, konnektorok, stb.
2014. aug. 11. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!