Panelban a poloska csak oldalirányba terjed, vagy mehet emeleten le és föl is?
A sima mezei poloska általában a ház előtti fáról terjed.
Az ágyi poloskát már vinni kell, de hamarabb viszed haza ruhán, bútorral, mint hogy átmásszon a szomszédból. De a bogarak inkább vertikálisan terjednek, szellőzőkben, aknákban, nem az ajtókon.
10/11
Gondoltam arra is, de a szomszédom azt mondta, hogy nála volt, ezért tartottam lehetségesnek, hogy átjöttek, persze ettől függetlenül vihettem haza én is.
Egy hozzaerto takarito ceg vagy egy alkalmazottja alapos porszivozas, nedves ecetes szodabikarbonas takaritogepes atnyomatassal hatastalanithat. Minden butort es szonyeget UV, tartos UV:eros napsugarzasnak kitenni orakig. Messze egymastol hogy at ne masszanak. 2-3%-os formalinos vizes oldat parologtatasa tartosan. Ez is segit. Fokhagymas sutopor szetszorasa a szovetben es
beledorzsolese majd szarazon kiporszivozni erosen pl.tak.ceg karcher masinaja. Mindennel terjed ha mar benne van valamiben es te is el tudod vinniasokat fertozni. Na meg az hianyzik hogy te is elhordod mashova!
nyisziati !
Nekem meg mindenki azt mondja a házban, hogy panelban nem terjed, mindenki maga viszi haza valahonnan.
nyisziati !
Még annyit kérdeznék, hogy máshol is van nálunk a házban, vagy csak náluk jelentek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!