Mivel irtsam ki a hangyákat a szobámban?
A lakásban sehol nem láttam hangyákat, még a konyhában sem. A szobám viszont teli van velük. Naponta porszívózom fel őket vagy felsöprök és a lapátról az udvarra szórom őket. Raktam már sütőport is a falhoz, de egyáltalán nem használt. Múlt héten ezt ajánlották az egyik háztartási boltban: [link]
Egyáltalán nem használ ez sem... és csak jönnek a hangyák, jönnek újra és halvány gőzöm sincs, hogy honnan... mert a szobámnak csak az egyik fala határos az udvarral, de nem ott vannak a hangyák hanem azoknál a falaknál, amik másik szobákkal határosak és ott egy szem hangya sincs. Kiborulok már tőlük nagyon. Most rettentő sok jelent meg....
Én a Tescoban vettem, de van a Gazdaboltban is.
A kis rózsaszín dobozokat a fal mellé, bútorok mögé, sötét helyre tedd. Egy-két nap múlva csak elpusztult hangyák lesznek és a bolyban a királynő is elpusztul, mert a dolgozók behordják a csalétket.
gondolom tudod, hogy mi történik, ha sósavat hypoval keversz? (klórgáz fejlődik, ami ugye mérgező emberre-állatra és a levegőnél nehezebb)
ajánlom a háztartási vízkőoldó+hypo keveréket, mert könnyen beszerezhető és legyél óvatos
és ezt ne a szobában, hanem a bolynál csináld
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!