Hogyan írtsam ki a hangyákat a konyhából?
Figyelt kérdés
Már minden házi módszert kipróbáltam, meg vettem hangya csapdát is de nm segítsemmit. főleg a szemetes folyton tele van hangyákkal. Mit tegyek?2013. aug. 1. 12:30
1/9 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, milyen hangyaírtót használtál. Lehet, fáraó hangyáid vannak. Oda más féle szer kell. Amúgy próbáld ki:
Krétával körbe húzod a szemetest
Egy vizes edénybe állítod
Veszel Biokillt, és megkeresed az útvonalukat és befújod akár minden nap.
2/9 anonim válasza:
nekünk a raid hangyacsapdája segített
3/9 anonim válasza:
INSECTICIDE 2000 rovarölő
Jó mindenre, ha a kutya bolhás lesz őt is simán belehet fújni. Eredetileg mi is bolha ellen vettük, kisállat kereskedésekben lehet kapni.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat kipróbálom...
2013. aug. 2. 12:32
5/9 anonim válasza:
nekünk elfogyott a raid és apu lement a boltba majd megvette az egyetlen fajta rovarirtó sprayt, aminek a neve Kampec...a neve gyilkosabb mint maga a szer
6/9 A kérdező kommentje:
:)
2013. aug. 6. 00:43
7/9 anonim válasza:
Nálam a hűtőnél volt egy csomó hangya.Hangyairtó aerosol 150ml (Bros).Ez a szer az összes hangyát kiüldözte az otthonomból.
9/9 A kérdező kommentje:
a kakaóscsigát nem nagyon értem...
2013. aug. 14. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!