Már lassan 2 éve van ágyi poloskánk, mit tegyyek? Vagy mivan?
"merre keressem őket??"
Megnézted a videot, amit linkeltél? Abban benne van a válasz a kérdésedre.
Vegyél egy flakon Biokillt és szépen vastagon fújd körbe vele az ágyat, illetve a párnákat, miután alaposan ki is porszívóztad. Én egy napig nem aludnék rajta, hagy száradjon...
Sok mindenre jó ez a szer, mi hangyákat űzünk vele és tényleg döbbenet mennyire hatásos volt velük szemben. Egy próbát megér neked is. Emberre és állatra abszolút nem káros, nyugodtan lehet fújni ágyra is.
Nem tudom, hogy poloskánál hatásos-e, de én 20%-os ecetet használtam pl. hangyaírtásra, és bevált.
Ha beleöntenéd kiürült pl. mosószeres flakonba, aminek olyan pumpás feje van, és spray-ként tudnád befújni vele a sarkokat, egy próbát megérne, mert olcsó.
3-as vagyok, nálunk az egész társasház fertőzött hangyákkal, nem régóta lakunk itt (albérlet), sokan panaszkodnak, de tojik rá mindenki. Nem hajlandók szakembert hívni a probléma megoldására. 1,5 hétig csapdáztunk, de naponta kellett cserélni a 3 csapdánkat, ami 1300 forintba került/csere. Anyagilag nem bírom etetni a ház összes hangyáját, így úgy döntöttünk a párommal, hogy teszünk rá és lefújjuk őket, menjenek a szomszédba, ha már ők úgy is nagy haverságban vannak velük... Mi azóta jól elvagyunk, hangya mentesen, tényleg jó a Biokill. Ha késleltetett hatásút veszel, akkor pedig jó ideig távol is tartja őket.
Első körben jól kiporszívóznám az ágyat, lecserélném az összes ágyneműt (kuka), vagy magas hőfokon kimosnám ha lehet. Aztán kárpit tisztítóval neki esnék az ágynak, végül pedig eláztatnám Biokillel. (Mellékesen megjegyzem, semmi közöm a forgalmazó céghez, én csak egy elégedett vásárló vagyok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!