Ravel kérdése:
Az ágyneműtartóban a régi dunyhákon találtam valamit de nem tudom beazonosítani. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Bízom benne, hogy nem poloska mert már rengeteg mindent összeolvastam a neten és elég rémisztőnek találom. Az 'alja' fehér, a háta barna és világos csíkos. Kis szőrszálai is meredeznek és már nagyon ideges vagyok. A neten néztem képeket de szerintem ez nem hasonlít a képekre. De akkor mi lehet? Kérem akinek van bármi ötlete az írjon!2013. nov. 7. 12:20
2/3 anonim válasza:
Az ágyi poloska, amivel gond lehet, nem csíkos.
Valami növényevő poloska esetleg betévedhetett, de az nem gond, bent nem szaporodik.
Fotóval esetleg konkrétabb választ is kapnál.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már megoldódott.
2013. nov. 10. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!