Már kétszer volt ágyi poloska irtás a lakásunkban (június elején az első, utána 3 hét elteltével az ismétlő), de még mindig itt vannak a kis szemetek. Mit lehetne tenni?
Eléggé zsúfolt a lakásunk, de semmit nem tudunk kidobni. Egyszerűen már megőrülök tőlük. Rajtam a csípések nem látszanak, de a tudat, hogy éjszaka mászkálnak rajtam, meg hogy nem tudok semmihez nyugodt szívvel nyúlni a szobámban, mert ki tudja, hogy belebotlok e egy poloskába, vagy a petéibe, hát ez kikészít. Jeleztem a rovarirtóknak, hogy megint kéne jönniük, szerencsére ez az irtás már ingyen lesz, de annyi pete van, hogy félek, hogy megint semmi haszna nem lesz az egésznek. Legrosszabb, hogy az állandó használatban levő cuccaim környékén is találtam már poloskákat, tehát ki tudja, hogy hova cipeltem már el őket... Azt meg megoldani nem tudom, hogy elköltözzek hónapokra itthonról, pláne, hogy társasházban lakunk, tehát még akár át is mászhattak máshova.
Mit tehetnék?
És zsúfolt a lakásotok? Nekem a szobám is tele van könyvekkel például, abban is simán eléldegélhetnek. Meg parkettázott a padló, és az is tele van résekkel.
Melyik rovarirtó céget hívtátok ki?
Hiába irtanak, ha te nem teszed meg a szükséges óvintézkedéseket. Mindent bezsákolni és légmentesen lezárni(ruhanemű, szekrény tartalma), amit lehet azt 60 fokon ki kell mosni, mert a peték az irtószertől nem döglenek meg, viszont a 60 fok kinyírja őket.
Amit nem használsz azt lezárt zsákokban 4-5 hónapig kell hagyni, így gyakorlatilag nem kapnak levegőt és ennyi idő alatt megdöglenek, kirágni nem tudják magukat!
Másodsorban vegyél egy gőztisztítót és azokat a ruhákat amiket nem tudsz 60 fokon mosni, vasalni, azt gőzöld át jó alaposan és gyakran. Vagy esetleg tedd a mélyhűtőbe jó pár napra, ez is kinyírja.
Persze, bárhonnan be lehet hurcolni, mi is nyaralásból hoztuk haza. A szállodákban is van.
Írt irtó nem mondja, mert neki érdeke, hogy minél többször jöjjön ki irtani ....
Van egy jó fórum, érdemes elolvasni elejétől a végéig, nagyon sok hasznos tanács van benne. Tény, hogy nagyon nehéz kiirtani!
Hát úgy néz ki, maradt élő a 2ik irtás után is. De mi értelme, ha ezta céget nem fogom többé kihívni? vagy ezért a 20ezerért jó volt nekik a gyenge munka?
tud valaki egy megbízható céget ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!