Mit tegyek ágyi poloska ellen egyszerően semmi szer nem használ ellenük?
Én kitaláltam azt,
hogy pl. babaruháhatpár másodpercre beteszem a mikróba,
természetesen, amin nincs fém, ezt tuti nem bírják ki az ágyi poloskák.
Leírok mindent amit kiderítettem ezekről a mocsadékokról, hihetetlen mit ki nem bírnak!
Az első és legfontosabb, felismerni tényleg ezekkel állunk-e szemben!
Általában 2-3 nagyon közeli csípést ejtenek, de változó kire, hogy hat nekem pl hólyagos kiütés szerű volt, eleinte szúnyogra gyanakodtam, majd bolhára. Általában a vékonyabb bőrre mennek(minél kevesebb dolguk legyen) és a fedetlen testrészeket kedvelik, ritkán másznak be a zokni vagy póló/fehérnemű alá!
Éjjel támadnak, nálunk rendszerint 2-3 óra körül kezdtek előjönni, de volt hogy a hajnali órákban.
Teljesen véletlenül fedeztük fel őket, szerencsére a behurcolásuk után 1-1,5 héttel.
Szokás szerint sokáig fent voltam, amikor feleségem szólt hogy nézzem már meg mert mintha mászna valami rajta, a telefon vakujával rávilágítottam és 3 poloskát nyomtam el rajta! Mondanom se kell azon az éjjelen nem aludtunk, gyorsan rákerestem neten mert azelőtt ilyen rovart nem találtam, de hamarosan szembesültünk a ténnyel ezek ágyi poloskák. Az ágyat szétszedtük és mindenhol végignéztem telefonnal, kb. 8-10 poloskát nyomtam el! Reggel rögtön hívtuk az írtókat+ összes ruhát kimostuk 60C-fokon, majd a tisztákat bezsákoltuk, kicsit megnyugodtunk ám 10-14 nap elteltével még mindig voltak, igaz kevesebben. Ezt még 2 írtás követte sikertelenül, mint kiderült az ágy csapolásában bújtak meg, innen csipesszel húztam elő egy kifejlett 5-6mm-es példányt, ekkorát azelőtt nem láttam!
Ekkor döntöttünk úgy hogy kidobjuk az ágyat és a foteleket! Másnap megtörtént az eltávolítás, majd szilóval mindent eltömítettem,a kapcsolókat/dugaljakat kivettem és bezacskózva visszaraktam, fűtéscsöveket eltömítettem, a falban lévő csöveket is szilóval eltömítettem, kötésdobozokat is beszilóztam, majd insecticide 2000 nevű szerrel alaposan bepermeteztem mindent, ezután kb. 1 hónapig matracon aludtunk és minden este a telefon vakujával pásztáztam, de már nem találkoztunk poloskával, így megrendeltük az új ágyat, most 3 hónapja hogy mentesek vagyunk a dögöktől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!