Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mit tegyek? MOLYLEPKÉK

Mit tegyek? MOLYLEPKÉK

Figyelt kérdés

Két héttel ezelőtt rendeltem a tengerimalacaimnak eleséget, forgácsot, magvakat, szénát stb.

Rá két napra vettem észre hogy a plafonon kukacok vannak.

Borzasztóan megijedtem!

Gyorsan összeszedtem őket, és lehúztam a wc-n. A csomagokat meg átnéztem, és beraktam egy zsákba. De úgy tűnik hiába.. ezek ismét megjelentek amikor én már azt hittem vége. Én ki akarom dobni az egész csomagot, de a párom nem (hozzáteszem ő most külföldön van, még vagy 6 napig) mert hogy 11.000 ftba került. és szerinte át lehet azt nézni. De azt szerintem ahol egyszer voltak azt már ki kellene dobni! nem?

2013. júl. 14. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
csomag be a fagyasztóba
2013. júl. 14. 09:54
 2/3 A kérdező kommentje:
de nagyon nagy a csomag:S
2013. júl. 14. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat akkor szedd szet kisebb zacskokba es azokat be a fagyasztoba. Illetve vegyel levendulat, azt nem birjak. Es a csomag melle tegyel belole. Bar a kukacok nem tudom mit szolnak hozza, de az tutti, hogy a lepke utalja a levendula szagat.
2013. júl. 24. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!