Mit tegyek a molylepkék ellen?
Figyelt kérdés
Minden nap látok egyet-egyet a lakásban és rettenetesen idegesítenek. Mi a legjobb ellenszer rájuk?2011. júl. 7. 20:08
1/6 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz légy írtóval!
2/6 anonim válasza:
Keresd meg a forrásukat.
Nekem a kamraszekrényben az egyik teafilteres dobozból rajzottak ki. Úgy derült ki, hogy módszeresen elkezdtem mindent egyenként kipakolni, és zárható dobozokba rakni, azóta is minden úgy van, és nem lettek új lepkéim. :)
3/6 A kérdező kommentje:
én is a kamrára gyanakodtam, mert azt szeretik általában a molyok, és tegnapelőtt ki is pakoltam mindent, de semmi...a konyhában sem....
de pl levendulás illatosító használna? a levendulát nem szeretki a molyok, nem? vagy rosszul emlékszem?
2011. júl. 7. 20:48
4/6 anonim válasza:
A levendula és egyéb molyirtók jók, de csak megelőzésre, mármint mielőtt kikelnek a lepkék. Így utólag már tényleg csak a repülő rovarok elleni szerek jöhetnek szóba (van olyan márka amelyik nem büdös. A fészküket keresd ruhák között is, mert imádják a szövetet, szőrmét is.
5/6 anonim válasza:
Pontatlan voltam, nem a kikelés, hanem a peterakás előtt védekezz molyirtóval, tehát már most, mert nemsokára jön a következő generáció! ( Ez nem fenyegetés, hanem ígéret )
6/6 anonim válasza:
a RAID molyirto a jo, a babolnai semmit nem er. Ket db kerul 1000 Ftba az Intersparba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!