Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Nálatok is van liszteske? Ti...

Nálatok is van liszteske? Ti hogyan védekeztek ellene? A Mospilan plusz Decis nem ér semmit. Talán Chess plusz Admiral?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha vegyszeres védekezést akarsz , akkor Karate Zeon 5 CS (0,025% 10 nap) és Rimon 10 EC ( 0,05% 14 nap) 5 naponként megismételve. / A Karate a repülő egyedeket a Rimon a lárvákat pusztítja./ A biológiai védekezés jobb volt sárga színű ragasztós lapok, vagy Encarsia formosa fürkészdarázs .
2013. máj. 29. 20:17
 2/4 anonim válasza:
nálam is van liszteske, a kertész áruházban nekem Actarat adnak, de nem irtja le róla...kevesebb van annyi.
2013. jún. 18. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is a sárga színű ragacsos lapokkal próbálkoztam, de sokszor a rárepültek is lejönnek a lapról, valahogy nem ragad eléggé. Azért látszik a lapon, hogy sokat kiírt, de nem eleget. Ezért múltkor már meglepő lépésre szántam el magam, kivittem a porszívót, és odatartottam a cső végét, ahogy leráztam a leveleket. Nem 100%-os megoldás, de bio, és ezzel sokat tudtam csökkenteni a számukon.
2014. júl. 10. 09:14
 4/4 anonim válasza:
Celaflor Careo koncentrátum napi 2x permetezve megöli őket, de állandóan kell permetezni, mert nem lehet őket elpusztítani véglegesen. A szokásos módszer, hogy permetezés, majd várni néhány napot, és újra permetezés, semmit nem ér ellenük! Hatékony úgy lesz, ha naponta 2x permetezünk. Ezt nem én találtam ki, de kipróbáltam a módszert a Celaflorral, és nekem működik.
2015. júl. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!