Mit lehetne csinálni ezekkel a hülye hangyákkal?
Már lassan egy hete állandóan itt mászkálnak a szobámban.
Hiába porszívózok, nem ér semmit, azt sem tudom, hogy honnan jöhetnek.
Nem úgy kell elképzelni, mintha egy rakás hangya kiszabadulna a bolyból, hanem csak úgy max. 10 darab, de az állandóan!
Hol az asztalomon vannak, hol az asztal lábánál, ha az asztalomon hagyom a laptopot abba is bele mennek, a szőnyegem is teli van az asztal körül (pedig sokszor porszívózom őket) néha már az ágyra is felmásznak, és csak annyit érzek, hogy valami csiklandozza a karomat, és a lábamat...
Szóval úgy nagyjából az asztal körül hemzsegnek, ami az ablak alatt van (ha ez számít).
Mit lehetne velük csinálni? Hiába porszívózok ki alaposan minden négyzetcentimétert, 10 perc múlva kárba vész az egész.
Köszönöm! 15/L
Milyen fajta hangyák?
Ilyen kicsi,vörös színű akármik?
Kedves Kérdező!
a megoldás a babérlevél,tökéletes a bolti tasakos Horváth Rozi féle egybe babérlevél.körbe kell vele szórni a területet,nagyon utálják (tudom neked a szobádban vannak de pár darab itt -ott szerintem nem árthat) Nekünk a konyhában voltak azóta nincs egy darab sem.
Köszönöm a válaszokat!
A babérleveles tanácsot fogadtam meg, és jónak látszik, mert bár nem tűnt el az összes hangya, de fogyóban vannak. :) Egy-két hangyát meggyilkolásztam; ráraktam a babérlevelet, és utána már nagyon kóvályogtak, úgyhogy jónak tűnik!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!