Milyen hangot hallhattam éjjel a konyhában?
Figyelt kérdés
Először azt hittem, hogy a gyerek valamelyik játéka romlott el, mert játék pénztárgéphez hasonló egyszer gyorsabban, egyszer lassabban ismétlődő csipogó hangot hallottam. De nem teljesen ilyen egér csipogáshoz hasonlót, de nem is tücsök ciripelés (télen az gondolom nem is lehet).
Lehet az egérnek csilingelő csipogó hangja? Volt, aki tapasztalt ilyet?
Sötétben hallottam a hangot, felkapcsoltam a villanyt, és azonnal elhallgatott.
Egyelőre egér ürüléket, nyomokat nem találtam sehol. Régen tartottam egereket, azok nem emlékszem, hogy adtak volna ilyen hangot ki.
dec. 9. 09:10
4/8 anonim válasza:
Szia. Nálunk is ugyan ez az éneklős hang volt, mint utólag észrevettük cickány volt. A cickányok adnak ki általában ilyen hangot, nézz utána.
5/8 A kérdező kommentje:
Közben napközben is hallottam. Végül megtaláltam. Konyhában a gyógyszeres szekrényben a véroxigénszintmérő cincogott xD
dec. 17. 23:04
6/8 anonim válasza:
Az komoly! :D
Az életben nem találta volna ki senki.
7/8 anonim válasza:
Nekem ez lett volna a következő tippem
8/8 A kérdező kommentje:
XD
dec. 19. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!