Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Volt már bent a házatok a...

Volt már bent a házatok a ezerlábu?

Figyelt kérdés
Ma láttam egyet, Azt hittem felgyújtom a házat. Ti nem féltek tőle?

okt. 26. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En Australiaban elek amikor eloszor lattam ilyet ugy sikitottam hogy szerintem a masik telepulesig elhallatszott. mivel regota elek itt en mar megszoktam sok mindenfelet de ezeket soha. undorodom toluk jobban mint barmi mastol. En hasznalok egy Mortain nevu sprayt amivel korbefujom kivul belul a kuszoboket ajtokereteket ablakkereteket es 6 honapig garantalja hogy nem jonnek be a rovarok, pokok stb. viszont mindig olyankor csinalom ezt amikor a benti cicaim alszanak a helyukon az egyik szobaban es ezt a vegyszert nem hasznaljuk a lakasban masut csak a fent emlitett helyeken. Neha ennek ellenere egy egy megjelenik mert fafuteses kandallonk van es ritkan elofordul hogy a ferjem behozza a fas kamrabol a tuzifaval. ilyenkor elpusztitjuk es bedobjuk a tuzbe a maradvanyt. en egyebkent elpusztitok minden rovart, pokot stb ami bekerul a lakasba es nem izgat hogy az allatvedok szerint szabadon kell engedni.hat en nem engedem es kesz. haloszobaban meg soha nem talatunk ilyesmit az elmult 37 ev alatt amiota itt elunk. csak a kalyha kornyeken de a cicak rogton morognak es ebbol latom hogy valami van ott. KIb a 21 ev ota amiota ebben a hazban lakunk max 5 eset fordult eddig elo.
okt. 28. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja es meg valami. ugy egy eve vettem a TEMU n olyan rovar riasztot amit konnektorba kell bedugni mert sok hangya volt a konyhaban hiaba tartottam tisztan a pultot es mindent. ez elektronikus jelzest ad ami elriasztja a rovarokat de masokra allatra emberre nem veszelyes. Nekunk bevalt azota hangyak nincsenek sehol. egy helyisegbe egyet kell betennimert kulonben az elektromos hullamok zavarjak egymast.
okt. 28. 08:41
 13/13 anonim ***** válasza:

A nálunk élő ezerlábúak nem tudják átharapni az emberi bőrt.

A nagyobb százlábúak igen, de veszélyeset ők se tudnak harapni, csak azt már azért észre lehet venni.

Nem lehet esetleg, hogy a pókszázlábúra gondol valaki? Azok tényleg ijesztőek tudnak lenni, én már láttam az ágyam felett akkorát, hogy a lábaival lefedett egy akkora felületet, mint egy tojás, az már tényleg olyan ijesztő volt, hogy tegezni se mertem. (De még soha egy se okozott gondot.)

okt. 28. 17:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!