Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mit tudnék tenni a bogarak ellen?

Mit tudnék tenni a bogarak ellen?

Figyelt kérdés

Az előbb egy nagy fekete pólót láttam mászni a padlón zuhanyzás közben, utána a falon vettem észre egy kisebb pókszázlábút. Utóbbiból nyáron elég sok volt idén. Pókok is megtelepszenek bent, de eddig csak kaszáspókokat szedtem össze.

Honnan jön ennyi bogár és mit tudnék még tenni? Általában a hálószobában, a fürdőben, a nappaliban és a dolgozó szobában jönnek elő. Rendszeresen takarítok mindent, tehát nem olyan a ház, viszont így is nagyon sok bogárral találkozom. Konyhában és az étkezőben viszont nem jellemző, pedig ott étel is van. Van tapasztalatotok hasonlóval kapcsolatban? Mitől lehet hirtelen ennyi? Különösen a pókszázlábúak aggasztanak.

okt. 24. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

A nyári kánikula idején én nem bántom a lakásba behúzódó pókokat, ők is hadd éljenek, de ha vége a hőségnek kitakarítok, és kirakom őket az udvarra, keressenek más helyet.

A hőség elől bemenekültek a hűvösbe, behúzódtak valahová, most jönnek elő, de azóta szaporodhattak is odabent, azért van sok belőlük.

okt. 24. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Lehet venni kemotoxot hetente körbe fújod vele az ajtókat és ablakokat és nem jön be miatta semmi. A már fellelt rovarokat is befújhatod vele ki is pusztulnak miatta
okt. 24. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Söpörd össze őket -óvatosan- és vidd ki a kert végébe. Ha nem muszáj ne bántsd őket.
okt. 24. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:

(Csak a biológia kedvéért: se a pók, se a pókszázlábú nem bogár.)

A takarítás nem függ össze a bogarakkal, pókokkal, egyéb ízeltlábúakkal, ők nem tudják, mi az a takarítás. :) Ha rést találnak, jönnek.

Azt tudod csinálni, hogy felszerelsz szúnyoghálót. Mégpedig úgy, hogy ne legyen mellette rés, amin be tudnak jönni, mert nagyon ügyesen megtalálják, és ismét csak bejönnek.

okt. 25. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!