Mi válik be kenyér bogarak ellen?
Figyelt kérdés
Kipakoltam, kidobáltam a szekrényből mindent, átfertőtlenítettem, de rá pár hétre megint itt vannak. Honnan jöhetnek egyáltalán? Mi válik be ellenük?2023. márc. 15. 13:26
2/8 A kérdező kommentje:
Tisztaság van az egész lakásban.
2023. márc. 15. 14:30
3/8 anonim válasza:
Én mindent zárható edényben tárolok. Így soha nincs problémám semmilyen bogárral, plusz rendszeresen takarítok.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem tudtál eléggé jó munkát végezni a takarítás során. Próbáld meg azt amit a hármas ír, hogy zárható edényben tarts mindent amire mehetnek, mert akkor előbb utóbb elfogy a kajájuk és kihalnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Eléggé tisztaság és rendmániás vagyok, így nem hiszem, hogy az lenne a gond. A fűszereket jól zárható tartóban tartom. Egyedül a teaféléket, müzliket nem, de ezentúl azt is abban fogom tárolni, bár az az érdekes, hogy most nem abban a szekrényben láttam a bogarakat, amiben ezeket tárolom, hanem random a lakásban.
2023. márc. 15. 18:44
6/8 anonim válasza:
Mi az a kenyérbogár? Nem arra gondolsz, ami a búzadarában, vagy zabpehelyben szokott lenni?
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta megoldódott a probléma, köszönöm!
okt. 26. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!