Járt így valaki ágyi poloskákkal?
Figyelt kérdés
Igazából nem kérdésem van hanem inkább sztorim.vagy talán kérdés is.nem is tudom már magam sem. Kb soha életembe nem foglalkoztam ezekkel a poloskákkal mígnem barátnőméknél volt. Azóta mindig mindent figyelek. Ez már 3 éve volt. Tavaly júliusban gondtalanul főztem a vacsorát mikor láttam egyet a falon. Mondanom sem kell milyen ideges voltam és féltem. Másnap hívtam az írtót aki azt mondta várjunk még egy kicsit míg nem érzünk csípést stb. A jó isten mintha megsegített volna mert aztàn nem történt semmi. Azóta eltelt 15 hónap. Mindig néztem mindent. Sokszor világítottam át az ágyat és körülötte mindent de semmi jel. Az az 1 volt amit hála égnek észre is vettem. Na most 15 hónap eltelte után megin láttam egyet a falon. Megnéztem interneten ez kb akkor kelt ki mert nem ilyen barnás vörös volt még. Na azóta megin pánikba vagyok és imátkozom hogy megin csak az az 1 legyen. Továbbra is lesem az ágyat és mindent. Egyenlőre minden rendben van. Azóta majdnem 1 hét telt el. Valaki tapasztalt màr hasonlót?okt. 15. 08:55
1/11 anonim válasza:
V.sz.l. szomszédtól megy át. Lehetséges, hogy valamiért nem az ágynál tud átmenni vagy a szomszédnak más az elrendezése. Nem kell nagyon pánikolni, de érdemes figyelgetni. Ha mégis lenne és rögtön az elején lenne elkapva a helyzet, akkor gőztisztítóval még el lehet kapni ezeket.
2/11 anonim válasza:
Illetve ahol észlelve volt, oda javasolnék is illóolaj használatát.
3/11 A kérdező kommentje:
A másik furcsa dolog egyébként amit nem írtam hogy ezek éjjeli dögök de a minap este 6-kor találtam. Szinte még vilàgos volt. Én is hasonlóra gyanakszom egyébként. Kertes házban lakunk de tudom így is jöhet szomszédból
okt. 15. 09:08
4/11 anonim válasza:
Ahol egy megjelenik, ott előbb-utób több is lesz. Épp ezért érdemes rögtön irtani.
Nálunk kb 5 éve voltak. Kétszer kijött a gázmester irtani. Utána pár hónnappal megint találtam egy kósza példányt, nem vacakoltam, hívtam újra a gázmestert, nem azon a 15 ezer forinton múlt.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen először én is így voltam vele ha 1 van akkor van több is. Ezért is hívtam azonnal. De aztán valóban csak az az 1 volt hisz 15 hónapon keresztül nem törtènt semmi. Pedig ennyi idő alatt már úgy elszaporodtak volna mint a fene… most hogy találtam egyet figyelgetem tovább mert a gázmester is ezt tanácsolta. Èn pedig mindenképp őt hívnám mert a barátnőméknél is ő volt ahol már hemzsegtek a poloskák. Éjjel felkeltek tele volt a párna velük a tapéta teli volt..szóval volt világ. És ez a gázmester 1 írtásra eltávolított mindent.ennek már 3 éve.
okt. 15. 13:42
6/11 A kérdező kommentje:
Egyèbként nem tudom hol 15.000 egy írtás mert itt nálunk sok helyen úgy írtanak hogy ahány szoba. Barátnőmég 250.000et fizettek 1 írtásra. 5 helység
okt. 15. 13:44
7/11 anonim válasza:
A 15 ezer, az 5 éve volt és csak az ágy és a környéke lett kezelve, mert nem volt nagymértékű a fertőzés.
8/11 A kérdező kommentje:
Ja értem. Köszönöm válaszod
okt. 15. 14:34
9/11 A kérdező kommentje:
És ti utána mit csináltatok? Kidobtátok az ágyat? Vagyha nem akkor mi az írtás utáni teendő?
okt. 15. 14:35
10/11 anonim válasza:
Nem kellett kidobni az ágyat, nem volt annyi dög. Pár napig el kellett viselni a vegyszerszagot, de annyi. Az ágyneműt magas hőfokon kimostuk, az ágyneműtartó tartalmát meg bezacskóztuk és kitettük a napra, hogy megfőjenek az esetleg benne lévő dögök. Egy fél évig ki se nyitottuk utána a zacskókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!