Hogy lehet valaki olyan igénytelen, hogy hagyja az ágyi poloskát így elszaporodni?
Bérlek egy garázst egy panelház alatt. A felette lévő lakásban poloskairtás volt (ismerem a gázmestert, ő mondta) és a dögök elkezdtek menekülni mindenfelé, a garázsba is, így ott is irtani kellett. De a lényeg: hemzsegtek a garázsban és a gázmester mondta, hogy a lakásban mindenhol ott voltak, a bútorokon csokorban voltak, mindenhol tele volt minden az ürülékükkel.
Kérdem én: hogy lehet valaki olyan igénytelen, hogy megvárja, míg ilyen mértékű lesz a fertőzés? Azért ehhez hónapok kellenek és nem lehet nem észrevenni a dögök jelenlétét.
Én vettem egy idős hölgytől egy lakást ingatlanoson keresztül.. láttam a fekete pöttyöket a tapétán, de nem tudtam mi az. odavittem egy matracot az első estére, hogy már ott aludjak és akkor mindenfelöl lerohantak.. el kellett menekülnöm és a munkahelyemen aludni..
A néni öreg volt, meghalt mindenkije, depressziós.. nem törődött semmivel, cserébe a paneltömböt folyamatosan fertőzte.
Megszüntettem a problémát, azóta nincs gond.
#1 Tudom, hogy hazavihetem, épp ezért szóltam a gázmesternek, hogy irtsa le ott is.
Előfordult már otthon is, akkor 2 alkalommal kijött a gázmester az ágyat és környéként permetezni és a probléma megszűnt.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy miért várja meg bárki, amíg annyira elszaporodnak a dögök, hogy kezelhetetlen lesz az invázió?!
#4 Oké, idős, nem lát jól. De csak van egy gyereke, unokája, aki szól, hogy "Mama, hát tele van csípésekkel, meg mindenhol ott a poloska".
Azért nem lehet nem észrevenni a jelenlétüket és ha idejében elkezdi valaki az irtást, akkor 2-3 permetezés és eltűntek. Amikor már a teljes lakás gázosítására meg a bútorok kihajigálására van szükség, akkor ott már hónapokon át hagyták őket szaporodni. Az meg igénytelenség és idiótaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!