Milyen jó rágcsáló riasztót ajánlanátok olyan 10-15 000 ft-ig?
Figyelt kérdés
okt. 9. 07:45
11/11 anonim válasza:
Én falemezre szereltem köralakban kivágott fém lemez sávokat, mint a céltábla gyűrűi. Kb 4cm szélesek 1cm hézaggal, és úgy 50cm átmérőjű az egész. Felváltva a fázist és nullát bele vezettem. A közepe egy körlap, amire a csalit teszem. Sorba van kötve egy 60-as izzóval, hogy korlátozza a zárlati áramot, és ne gyulladjon ki a patkány, csak álljon le a szíve. A pincébe le van téve, és fent a lakásban van bedugva a konnektorba. Kilincsre ráakasztva a vezeték, hogy mindig kihúzzam, mielőtt lemegyek. De ott is van egy kis glimmlámpa a csapdán, hogy lássam, ha mégis áram alatt maradt. Főleg egereket fogtam eddig vele. Ha piroslik az izzó a konnektor mellett, akkor van rajta valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!