Milyen jó rágcsáló riasztót ajánlanátok olyan 10-15 000 ft-ig?
A drágák rövid távon jók lehetnek, utána 1-2 hét alatt azok hangját is megszokják.
A rágcsálók, madarak, vakondok, őzek (és "emberek") is minden kellemetlen és ijesztő dolgot megszoknak rövid idő alatt. Ezért nem lehet őket biztos módon elriasztani.
#4: Vegyél ilyen patkánydobozt, erről nem tudják elvinni a kaját. Van egeresben is. Elég volna csak egy erős dróttal kikötni, de így biztos, hogy kutya, macska, madár meg ilyesmi nem fér hozzá.
Én már száz éve az egérfogóra és patkányfogóra is dróttal teszem a csalit.
Erősebb rézdrótra fogóval stabilan ráhajtod tüskét, amire a csalit kellene szúrni. A drót mindkét felét 4-5 centisre hagyod. A drótot úgy hajlítod a csalira, hogy ne lehessen kihúzni közüle, hanem a patkány rágni kezdje a drótot. Ennyi.
Almakockával próbáld, nálam semmi másra nem mentek, még dióra se, pedig egérnél az a bevált szupercsali.
ma 14:11
Többen megírták: pár napig, max egy hétig akár használhatóak is (lehetnek).
Mezőgazdasági cégnél gépészetben dolgozok, magtárakban is van szerencsém járni. A cég a legdrágább, leghatékonyabbnak mondott ultrahangos készülékeket vette. Ha télen bemész vigyázni kell nehogy eltörje a bokádat a sok szétszaladó rágcsáló.
Én egy mozgásérzékelős elektromágneses, élvefogó csapdát szerkesztettem.
Itt nincs menekvés, a mozgásra azonnal működésbe lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!