3/10 anonim válasza:
csótány. Kiszáradt és elpusztult. Nem kell pánikolni, egy felderítő volt, aki nem járt sikerrel, mert nálatok rend van:) Tényleg.
4/10 anonim válasza:
Mint jól látható a fotón, nem bogár.
Hanem német csótány.
5/10 A kérdező kommentje:
Elfogtam a konyha talaján, nem tudom hogy került oda, de összenyomtam azért nezett ki úgy.
szept. 3. 18:10
6/10 A kérdező kommentje:
Talan az úton felkapszkodhatott a taskámra. Mert a csotány a vizes blokkot keresi, ahol találtam ott folyadék nincs szabadon
szept. 3. 18:28
7/10 A kérdező kommentje:
Találtam meg egyet😯. Ezek folyadekra jönnek de nincs. Es takaritva is van rendesen
szept. 4. 22:07
8/10 anonim válasza:
A csótánynak nincs köze vizes blokkhoz, se a takarítás hiányához.
Ha találnak ételt, aminek van víztartalma, az megfelel nekik. Vagy kijárnak inni, rettentő sokáig bírják víz nélkül.
A takarítással se tudod őket kisöpörni. Nekik csak az kell, hogy találjanak búvóhelyet. Ha van bent egy szekrény egy totál üres, és patyolattiszta szobában, semmi más nincs bent, az már elég nekik, mert bevackolják magukat a szekrény alá.
9/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kiltről jöttek be, nem tidom hogy kell e most vedekeznem azonnal, es ha igen akkor hogyan
szept. 5. 07:04
10/10 anonim válasza:
Hát, én nyomnék ki egy kis Foval gélt vagy hasonlót. Több helyre egy keveset, falak mentén, eldugott helyeken, ahol nagy valószínűséggel nem éri felmosás. Ha van bogár, akkor megtalálja, ha nincs, akkor meg elvan ott, ameddig jön bogár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!