Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Pókokat hogy lehet írtani?

Pókokat hogy lehet írtani?

Figyelt kérdés
Tudom a pók jó, ne csesszetek le! Nem is akarom kinyírni az összeset, de egyszerűen annyira elszaporodtak hogy már nem lehet bírni velük... Lepókhálózok és reggelre megint teleszőnek mindent. Ma is úgy kezdtem a napot hogy két pókhálót is összeszedtem pofával amig az ágytól kimentem a mósdoba - 3 méter :D

aug. 4. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
takaríts rendesen és akkor kevesebb lesz.
aug. 4. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Próbáld hűteni a lakást, a hidegbe nem szívesen mennek be.
aug. 4. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Porszívóval.
aug. 4. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
7%
A pókok rovarok miatt koltoznek be. A rovarokat kéne irtani.
aug. 4. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Legyen szúnyogháló, akkor nem mennek be a lakásba és egy idő után elfogynak bent ha mindig kitakarítod onnan amit találsz.

Kertes házban lakunk, itt természetes a pók, de utálom én is. Amelyiket lehet azt vagy pohárral leborítva visszük ki vagy a partvis végén próbálom egyensúlyozva kivinni, amelyiket nem megy azt felszívom a porszívóval. Amíg nem volt szúnyogháló addig állandóan bejöttek, most már csak kevés van ami ki tudja honnan, de mindig előkerül.

Alaposan porszívózz át minden szegletet, szerények alatti, mögötti részeket, karnis mögött, függönyök takarásában, ahol el tudnak bújni. A pók a takarítást nem szereti, mert azzal állandóan tönkreteszed a hálóját és nem talál kaját, mert nincsenek rovarok amiket elkaphat.

aug. 4. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rovarok miatt jönnek be a pókok, mert nem tudhatják, hogy van-e bent egy is. Hanem mert megfelelőnek tűnik nekik az élettér. Egy sötétebb rész nyílásánál szeretnek hálót szőni, ahol jó eséllyel kijönnek a sötétből a rovarok.

Rovarok nálam nagyon ritkán fordulnak elő bent, a szúnyogháló miatt.

Nem látni semmi feltűnő rést pedig a szúnyogháló mellett, de a pókok valahogy mégis találnak helyet, ahol bejöjjenek. Hetente vagy 3-at elkapok mindkét utcai ablakban.

Irtani legfeljebb olyan szerrel tudnád, amivel le kellene fújni konkrétan azt a benti pókot. Akkor meg már egyszerűbb két ujjal összenyomni. Gyorsabb is, hatásosabb is, környezetbarátabb is, nem lesz ott utána egy döglött pók, a hálóját is lekapod egy menetben, plusz nem szagolod még egy órán keresztül a büdös spray-t.

aug. 4. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es: nem is tudtam, hogy a melegre jönnek. A konyhán van szúnyogháló, mégis megjelennek a pókok. A klimatizált helyiségben viszont nincsenek.

Most már tudom, miért.

aug. 13. 05:43
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Nálunk pont fordítva, a konyhában ritkán vannak, a klimatizált nappaliban szoktak megjelenni inkább. Több összetevője is van ennek, de nyilván ez is beleszámít.
aug. 13. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Hiába takarítok alaposan, csak megjelennek.
aug. 13. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!