Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Fából hogyan tudom eltüntetni...

Fából hogyan tudom eltüntetni a peneszt?vettem használtan egy kisagyat és itthon jöttem rá hogy penészes. Át tisztítottam de még érzem.

Figyelt kérdés
Meg nem tettem bele gyereket mert félek.erdmes venni rá szavot?
2024. júl. 2. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Látszani látszani fog, a szag idővel megy el. Hipos vagy domesztoszos vízzel sikáld át. Megöli a gombát. Most meg is szárad kinn.
2024. júl. 3. 04:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Örökre sehogy. Nem lehet belole teljesen kimosni. Kidobnám ahogy van.

Szavo tenyleg oli a peneszt de nem tud annyira beleivodni a faba hogy kiszedje belole.

Raadasul szavoval azott agyba se tennek csecsemot

2024. júl. 3. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
2# a klór lebomlik nem kell neki sok idő
2024. júl. 3. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnos én is erre gondoltam hogy sem a vegyszer sem a penész nem lehet a baba ágyában.
2024. júl. 4. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazad van. De a klór gyorsan lebomlik, nem lesz ott. A penèsz elpusztul, így az sem okoz gondot. Valószínűleg felszíni, talán le is lehet csiszolni, aztán megfelelő olajjal kezelni.
2024. júl. 4. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!