Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mit tehetek a kint felbukkanó...

Mit tehetek a kint felbukkanó csótányokkal?

Figyelt kérdés

[link]

Ma reggel ezt a haldokló egyedet találtam a teraszon felfordulva.Nagyon elkapott az idegesség.Régi kertes házban lakunk.Tavaly május végén sajnos megjelentek a házban és szakembert hívtam ki.Csapdákat raktam ki most tavasz kezdetével,amiben eddig kis pók és futrinka ragadt bele.Ettől az egyedtől most nagyon megijedtem,mert félek megint jönnek valahonnan és akár több is jöhet vagy van már.Másik félelmem,hogy megint bejut a házba.Nem tudom mit tegyek.Szakembert kellene hívni már?!

2024. jún. 29. 09:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Milyen csali?Én eddig nem használtam semmit csak a csapdát és szakember permetezett tavaly.
2024. júl. 1. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Foval csótányirtó gél. Tényleg hat, de hát ebből rengeteget kellene folyamatosan használni.
2024. júl. 1. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Idén nálunk is megjelentek :( Előbb láttunk a konyhában és a fürdőben néha 1-1 példányt, mint kint, de valószínűleg a csatornahálózatból jönnek, találtunk ott is, mikor átmostuk az udvari hálozatot. Bent tettünk ki csapdákat, és heves esőzések után szokott fogni 1-2 példányt.
2024. júl. 1. 18:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem is a csatornahálózatot mondták.Egyszer ajánlották,hogy tegyek bejelentést ÁNTSZ-nél,de szakember szerint ilyesmivel nem fognak foglalkozni.Sokat hallom,hogy egyre több helyen jelenik meg.Nekünk is tavaly a vízóraaknában óracserénél derült ki,hogy van és nem csak nálunk volt.
2024. júl. 1. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Arra gondoltunk, lehet ez az enyhe tél az oka, vagy, hogy mostanában nem mossák a hálózatot.
2024. júl. 1. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, elkiabáltam, hogy nincsenek. Éjszaka egy óriási példányt kaptam el a fürdőszobában. Ekkora eddig még nem volt bent, csak a ház előtt.
2024. júl. 2. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!