Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mi lehet ez az apró, pici bogár?

Mi lehet ez az apró, pici bogár?

Figyelt kérdés

Szóval 5 nappal ezelőtt a kisfiam kezén(tenyerén)

Láttam egy vörös foltot aztán rá másnap reggel a keze teljesen be volt dagadva, fájt neki..Láttam hogy csípés egymás mellett 4 darab.

De viszont senki máson nem volt, csak rajta.

Majd 2 nap után beholyagosodott neki és kifakadt,gennyes volt.

Mióta lement a dagadas, így jobban látom es kisebb csipesek olyasmi, mint a bolhae.

Tegnapelőtt atneztem az ágyat, az ágy mögött találtam egy nagyon pici fehér apró bogarat..

Illetve az ágyban

De vakuval lehet csak észrevenni.

Azóta feljottunk a galériára,mert félek hogy agyipoloska.

Szerintetek?

2024. jan. 20. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
az
2024. jan. 20. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ágyipoloska nem apró fehér bogár.

Használd már a guglit.

[link]

A gyerek kezén az bármi lehetett. Akár megszúrta valamivel, vagy akármilyen rovar (pl. hangya) megcsíphette, amire esetleg még allergiás is. (Én pl. a hangyacsípésre vagyok allergiás, de egyes pókok csípése is így néz ki.)

2024. jan. 22. 09:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem apró pici fehér bogár, de azt olvastam, hogy ami kikelt poloska és nem szívott meg vért, az fehér pont, azért mert nem táplálkozott meg vérrel.
2024. jan. 22. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!