Nem tulzás egyböl kártevőirtót hívni ágyi poloska esetén?
A kártevoirto mindent szetbombáz. Utána mindent at kell mosni....
Lehet hogy eleg lenne lekezelni magamnak az ágyam körül egyelőre?
Én is eljövettembaz általad leírtakat. Vettem a rossmannban ágyipoloska írót. 4 dobozzal fújtam ki egy hónap alatt.
Eredmény: nem csak a szoba hanem a nappali is tele lett ágyipoloskával. A kanapét és azt ágyat ki kellett dobnom (20 ezerért szállították el), valamint szőnyegeket ki kellett cserélnem. A a Bubbles mosodában mindent átmostunk 60 fokon. Ez is egy csomó pénzbe került.
Kihívtam a kártevő írókat. Háromszor jöttek ki (háromhetente a magyar egyszer). Lefújták az egész lakást, valamint ködöltek. Jelenleg nincsenek poloskáink. Én inkább szakemberre bíznák a poloskaírtást.
1es: tehat a helyew sorrend:
Kártevőirtóval 2-3 alkalom.
Utána az agyonfertőzött butort elvitetni. (Sztem nekem az ágyam van fertozve).
Majd nagytakaritas es johet au uj ágy?
Kórházakban ha ilyen van akkor nem cicóznak, fogják és elégetik az egész szoba minden ágyneműjét, a lakók minden ruháját stb.
Nem vicc az ágyi poloska, hívd ki az írtót amíg nem kell kidobni az összes ruhádat is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!